DSC ’65 en de coronamaatregelen

DSC ’65 en de coronamaatregelen


Welkom als club op Sportpark De Hoop in Dalerveen.

.Ook wij zijn genoodzaakt de coronamaatregelen na te leven. Wij stellen het op prijs als deze informatie vooraf met het team en de staf van het bezoekende team wordt gedeeld. Dit scheelt vragen bij aankomst op ons sportpark.
Allereerst houden wij ons natuurlijk aan het algemene sportprotocol van de NOC*NSF zoals via de KNVB wordt gecommuniceerd op de site.
In het kort de basisregels:
• gebruik je gezonde verstand
• hebben teamleden en/of staf klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen
• ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen
• was vaak uw handen en schud geen handen


Accommodatie De Hoop
Ons sportpark heeft geen grote accommodatie. Wij hebben de beschikking over vier kleedkamers. Er zijn twee kleedkamers beschikbaar voor 1 team waarbij als regel geldt dat er maximaal 7 personen per kleedkamer zijn toegestaan. De plekken zijn gemarkeerd met tape, hiertussen graag plaatsnemen. Ook de aanwezige stoelen zijn plekken (verplaats deze aub niet). Hou er dus rekening mee dat er gefaseerd omgekleed dient te worden. Selecties bestaan vaak uit meer dan 14 spelers.
Voorbereidende gesprekken met team en arbitrage dienen buiten plaats te vinden. Hiervoor is binnen niet genoeg ruimte.
De bestuurskamer is toegankelijk voor maximaal 4 personen. Dit houdt in dat er plek is voor een gastheer/gastvrouw (tevens corona coördinator van dat moment), twee trainers en een scheidsrechter. De overige staf kan niet plaatsnemen in de bestuurskamer.
Binnen de dug out dienen de 1,5m regels ook te worden nageleefd. De NIET-ZITplekken zijn gemarkeerd met een kruis. Er staat een bankje naast de dug out voor de overige teamleden, waarbij ook weer de 1,5m geldt.


Kantine
Onze club heeft geen kantine maar maakt gebruik van het dorpscafé De Boerhoorn. Dit is een horeca gelegenheid waar de coronaregels met betrekking tot de horeca gelden. Een losse kop koffie/thee is op het sportpark wel te verkrijgen.


Toeschouwers
Als gevolg van de aangekondigde maatregelen d.d. 28 september jl. is publiek NIET langer welkom tot en met 20 oktober!


Voor de jeugd
Maak zoveel mogelijk gebruik van carpoolen. De benodigde chauffeurs vallen onder begeleiding en mogen dus wel kijken.
Mondkapjes zijn eventueel verkrijgbaar tegen betaling van € 1,– in de bestuurskamer.
Ons sportpark is met ingang van seizoen 2020/2021 geheel rookvrij. Dit houdt in dat het verboden is te roken zodra men het terrein betreed.
Indien binnen twee weken na onze ontmoeting een team/staflid (van het bezoekende team) positief wordt getest dan vernemen wij dit uiteraard graag. Andersom zullen wij dit natuurlijk ook doen.

Hopende op een sportieve ontmoeting!

Namens het bestuur
Wineke de Zoete, wedstrijdsecretaris DSC ‘65

Sponsoren