Nieuws

DSC ’65 1 speelt gelijk bij Sweel.

Zweeloo – De hoofdmacht van Sweel (zon) is er zondagmiddag op ’t Alterbarg niet in geslaagd om DSC ’65 aan de kant te zetten. De ploeg van Ruud Jalving gaf in de tweede helft een voorsprong van twee doelpunten weg.

De thuisploeg kwam door een doelpunt van Yannick de Zoete nog wel op een 0-1 achterstand, maar Siebert Looije en Richard Speelman zorgden voor de verdiende 2-1 ruststand.
Na de 3-1 van Ruben Looije leek Sweel In de tweede helft op rozen te zitten. De equipe uit Zweeloo kreeg voldoende kansen om de score uit te bouwen, maar het leverde geen goals op. 

Een ‘alles of niets offensief’ van de bezoekers uit Dalerveen/Stieltjeskanaal zorgde voor veel onrust in de verdediging van Sweel. Dat bleef niet zonder gevolgen. In de 78e minuut werd Dennis Hoving door Thijs Meppelink in stelling gebracht en werd de marge teruggebracht tot 3-2.
‘Ongelofelijk zuur’
 In de 83e minuut werd het feest voor DSC ’65 compleet toen Boris Luttikhuizen de 3-3 op het scorebord zette. Trainer-coach Richard Nieborg van DSC ’65 koesterde na afloop het puntje en was trots op de inzet en veerkracht van zijn team. Sweel bleef daarentegen met een flinke kater achter. De thuisploeg besefte dat men de wedstrijd over de streep had moeten trekken. ‘Dit is ongelofelijk zuur’, verzuchtte teamleider Henk ten Hoor.

Komende zondag staat voor Sweel het uitduel tegen Bargeres op het programma. DSC ’65 ontvangt de nog ongeslagen koploper HOC. Beide duels beginnen om 14.00 uur.

Sponsoren

>