Nieuws

DSC ’65 zit opnieuw in hoek waar de klappen vallen

Dalerveen – Het zit DSC ’65 de laatste weken bepaald niet mee. Ook zondagmiddag stond de ploeg van trainer-coach Richard Nieborg met lege handen. Er werd op bezoek bij EHS ’85 een 3-2 verlies geïncasseerd.

Jasper Hoving zette DSC ’65 met een afstandsschot al binnen vier minuten op 0-1, maar uit een benutte penalty zette Mark Linneman de partijen in de 20e minuut weer op gelijke hoogte. Drie minuten later stond de ploeg uit Emmerschans al op 2-1. DSC ’65 rechtte de rug en in de 25e minuut scoorde Yannick de Zoete, na voorbereidend werk van Boris Luttikhuizen, de verdiende gelijkmaker.

Sporadisch

DSC ’65 speelde een moeizame tweede helft en kwam er nog sporadisch uit. In de laatste minuut kreeg DSC ’65 een domper van jewelste te verwerken, want Mark Linneman bezorgde EHS ’85 alsnog de drie punten.

‘We hadden op basis van de eerste helft wel een puntje verdiend, maar we misten vandaag de echte overtuiging. Met 18 punten uit 20 gespeelde wedstrijden zijn we bepaald nog niet in veilige haven. Met name de twee wedstrijden tegen directe concurrent Witteveense Boys ’87 worden cruciaal’, aldus Richard Nieborg.

Donderdagavond speelt DSC ’65 om 19.15 uur thuis tegen de formatie uit Witteveen.

Sponsoren

>